marți, 16 ianuarie 2007

Cine-i aduce pe Dimmu Borgir în România?


Pentru că ei vor, chiar îşi doresc. Discutam zilele astea cu Silenoz (foto), chitaristul de la Dimmu Borgir (trupa mea superfavorită din tot ce înseamnă metal greu de tot), şi l-am întrebat care-i treaba cu România, de ce nu dau şi pe aici. Silenoz mi-a spus că din punctul lor de vedere chiar îşi doresc foarte mult să ajungă aici (fac o paranteză şi spun că NU mi-a bagat textul clasic cu "Transilvania&Dracula", pe care îl bagă la înaintare alte mii de trupe cînd vorbesc despre România), totul depinzînd de existenţa unei oferte.
Ba chiar a plusat, spunîndu-mi că ar fi un pic mai liberi spre toamnă, vara avînd deja fixate concerte grele în Europa.
Aşa cum poate cei mai mulţi ştiu, în mai va apărea pe piaţă următorul album de studio Dimmu Borgir, care se va numi In Sorte Diaboli.

Metalfan.ro e pe poziţie? N-ar suna bine Dimmu Borgir în România?



Fiu - fostul manager Dies Irae (din epoca de aur)

9 comments:

Sorin Stoian ianuarie 17, 2007  

Ar fi fantastic sa vina Dimmu! Bravo Fiule, primul post pe blogul nostru!

CRISTI ROMAN ianuarie 17, 2007  

Da, ar fi tare insa nu-mi dau seama daca sint eu subiectiv sau chiar ar fi un interes mare ptr. ca ei sa ajunga aici. Poate n-ar fi rau sa bagam un sondaj aici, ce zici?

Sorin Stoian ianuarie 17, 2007  

O sa pun un sondaj de maine incepand, cand voi afisa si rezultatele pentru cel curent

Anarchy martie 04, 2010  

Wow!!!As si super-mega-incantata daca ar veni Dimmu Borgir in Romania[Bucuresti].Pentru ei as plati si 10 milioane pe bilet numai sa stau lipita de scena.Pur si simplu ii ador!!!mai ales pe Shagrath :D Keep it metal,you metalhead's!\m/\m/\m/

Anarchy martie 04, 2010  

am fost oarecum aeriana...dupa ce am postat primul comentariu am observat ca restul datau de prin 2007...deci,inca de atunci se incearca aducearea lor pe plaiurile mioritice dar...cum la noi in Romania nu se produce si nu se promoveaza cam nimic de calitate,am ajuns sa nu mai am mari asteptari de la tarisoara noastra...la noi in tara vedete sunt cacatu' porno,sexy-boratura,roxy-manelipulista,fernando de la puliprava...nah'...trist dar adevarat;)

Anonim aprilie 15, 2010  

Majoritatea romanilor nu stiu ce inseamna Black Metal adevarat. De aceea este foarte greu sa aduci o trupa ca aceasta aici. Si mai ales cand traim intr-o tara plina de manelari, fani Tokio Hotel, etc.

Anonim mai 03, 2010  

Dimmu Borgir fara orchestratia nepamanteana a lui Mustis si fara Galder nu ma mai intereseaza!
N-au decat sa vina in Ro, nu ma duc la ei.

DiavolaCorpse666 decembrie 02, 2010  

Deja se lucreaza la asta! Metalfan/Metalhead nu stiu daca s-au apucat de proiect dar cert este ca Echipa DimmuBorgir-Fans deja s-a pus pe treaba!
Pentru detalii diavola.corpse666@yahoo.com

Sika11 iulie 04, 2011  

Dimmu Borgir trebuie sa vina in romania . Poate asa mai dispar manelisti ascultand muzica buna . Abrahadabra the best ..

Recent Posts

DESPRE NOI

Dies Irae s-a nascut în noiembrie 1995, la Bucuresti. Dies Irae continuă si cântă astăzi tot aceeasi muzică extrema si după 13 ani de la înfiintare compune, scoate videoclipuri si editează noi melodii, cum este albumul ce va apărea în curând.

  © Blogger template 'The Comic Series' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP