miercuri, 5 martie 2008

Gata si vocile!!!



Ultimul protagonist al inregistrarilor, Radu, s-a descurcat admirabil si ii multumim aici pentru noua voce de pe album. Surpriza va fi mare pentru cei care cunosc muzica noastra si de aceea ar fi mai bine sa vedeti despre ce e vorba cand totul va fi gata!
As vrea sa mai zic un lucru aici: am intrat in studio in noiembrie 2007, suntem deja in martie si va mai dura ceva; credem ca e foarte important pentru Dies Irae sa scoata al doilea LP care sa sune cum trebuie, care sa nu fie imposibil de ascultat asa cum a fost "Gargoyles" din 1998. Ne dorim ca acest album sa fie lansat cat mai curand, dar inainte de asta e mai important cat de bine suna.
Sa speram ca vi-l putem prezenta si live cat mai curand daca ne invita cineva la vreun show (vad ca organizatorii nostri de concerte ne cam sar din schema, deocamdata).

5 comments:

alyx cosma martie 05, 2008  

nu aveti inregistrarile de la primul album sa-l relansati remasterizat sau eventual sa-l reinregistrati? ca tot voi 5 sunteti, asa ca nu se pune problema ca lipseste maestrul X sau Y

succes si abia astept albumul!

DIES IRAE martie 05, 2008  

Poate ca o sa facem si acest lucru candva, acum e mai important sa scoatem ceva nou decat sa-l remasterizam pe cel vechi. Asa credem noi ca e mai corect; si mai e si problema banilor...

Paul Slayer Grigoriu martie 10, 2008  

Eu unul, abia astept!

Anonim martie 11, 2008  

sa ne anuntyati si pe noi ... de unde putem comanda albumul ... lansati vreun tricou ceva odata cu albumul? (poate o serie limitata)

salutari

DIES IRAE martie 12, 2008  

Bineinteles, cand albumul va fi lansat, vom incerca sa-l distribuim in toata tara. Iar chestia cu tricoul este de asemenea in proiect.

Recent Posts

DESPRE NOI

Dies Irae s-a nascut în noiembrie 1995, la Bucuresti. Dies Irae continuă si cântă astăzi tot aceeasi muzică extrema si după 13 ani de la înfiintare compune, scoate videoclipuri si editează noi melodii, cum este albumul ce va apărea în curând.

  © Blogger template 'The Comic Series' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP