marți, 25 martie 2008

Amintiri regăsite


Primul nostru manager de trupă, Cristi "Fiu" Roman, pleacă astăzi în Irlanda, către o nouă viaţă, mai frumoasă şi mai verde decât aici. Pe lângă faptul că îi urăm cu toţii succes şi multe reuşite acolo, îi mulţumim pentru că a răscolit prin apartament şi ne-a adus sâmbătă multe amintiri, strânse într-un dosar din zilele pline de concerte şi înregistrări, din anii '90, din perioada 1995-1999, când Dies Irae pleca la drum şi scotea pe piaţă primele demo-uri şi apoi primele albume oficiale.
Poate că o singură poză nu e grăitoare pentru multele momente plăcute pe care ni le-au readus în minte aceste coperţi vechi de demo-uri, scrisori de la case de discuri şi de la organizatori de concerte, poze alb-negru de la primele sesiuni şi de la primul concert susţinut vreodată.
Este cert însă că Dies Irae continuă şi cântă astăzi tot aceeaşi muzică extremă şi după 13 ani de la înfiinţare compune, scoate videoclipuri şi editează noi melodii, cum este albumul ce va apărea în curând.

1 comments:

Anonim aprilie 22, 2008  

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Recent Posts

DESPRE NOI

Dies Irae s-a nascut în noiembrie 1995, la Bucuresti. Dies Irae continuă si cântă astăzi tot aceeasi muzică extrema si după 13 ani de la înfiintare compune, scoate videoclipuri si editează noi melodii, cum este albumul ce va apărea în curând.

  © Blogger template 'The Comic Series' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP