vineri, 19 ianuarie 2007

O noua recomandare: Grinderman


Iata ca deunazi, in cautarile mele pe myspace, am descoperit o trupa noua, un proiect de exceptie al marelui Nick Cave, omul care a fost preluat si de Metallica pe Garage Inc (baietii de la Metallica au preluat "Loverman").

Grinderman, pe care ii puteti gasi intr-un preview al albumului ce trebuie sa apara in 2007, la acest link pe myspace, canta ceva pe cat de vechi pe atat de nou, daca-mi permiteti figura aceasta de stil...in orice caz, e bine sa ascultati si piesa "No Pussy Blues", una din cele 2 piese noi postate in premiera pe myspace de catre trupeti.

Parerea mea este ca Nick Cave nu va prea "muri" pe scena muzicala prea curand. Pe langa cariera de succes din muzica, el a fost desemnat drept unul din putinii cantareti de rock capabili sa scrie un roman cu adevarat valoros, apreciat astfel de criticii literari din Vest. Este vorba despre cartea "And The Ass Saw The Angel"...bineinteles, needitata pana acum in Romania.

IMPORTANT: Mai jos putin gasiti de asemenea rezultatele sondajului referitor la concertele inceputului de an precum si stirea legata de venirea trupei My Dying Bride in Romania.

Recent Posts

DESPRE NOI

Dies Irae s-a nascut în noiembrie 1995, la Bucuresti. Dies Irae continuă si cântă astăzi tot aceeasi muzică extrema si după 13 ani de la înfiintare compune, scoate videoclipuri si editează noi melodii, cum este albumul ce va apărea în curând.

  © Blogger template 'The Comic Series' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP